Cursuri de prim ajutor în școli și defibrilatoare în zonele publice. Este nevoie, însă, de donații!

224
Cursuri de prim ajutor în școli și defibrilatoare în zonele publice. Este nevoie, însă, de donații! - fundatiapentrusmurd-1575585730.jpg

Articole de la același autor

Rolul principal al Fundației pentru SMURD este dezvoltarea asistenței medicale de urgență și sprijinirea activității SMURD pe plan național. Concret, printre reușitele fundației, se numără instruirea a peste 10.000 de oameni în acordarea primului ajutor și a modului de reacție în situații de urgență (majoritatea beneficiarilor sunt copii), cât și "Maratonul Resuscitării", evenimente care reunesc mii de oameni, așa cum s-a întâmplat în 2019, în București, Constanța și Timișoara. La fel, scopul acestui eveniment a fost de a realiza exerciții practice, de instruire cu privire la acordarea primului ajutor. 


Pentru ca astfel de proiecte, dar și multe altele să continue, fundația are nevoie de sprijin financiar. În consecință, reprezentanții fundației fac un apel către firme să doneze o parte din 20% din impozitul pe profit, printr-un contract de sponsorizare. 
Pentru 2020, planurile Fundației pentru SMURD sunt de operaționalizare a primului simulator de instruire a populației în situații de urgență, de realizare a unei platforme online de formare și educare continuă a voluntarilor din sistemul de urgență și de introducere în programa școlară a cursurilor de bază de prim ajutor, cât și montarea de defibrilatoare în cât mai multe zone publice din orașele mari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Sănătate : Cursuri de prim ajutor pentru părinți
Pagina a fost generata in 0.2667 secunde