Cursuri de dans, în cadrul proiectului "Bunicii și nepoții"

Vineri, 01 Noiembrie 2019
207
Întâlnirea bunicilor cu micuții din centrele de plasament devine o frumoasă tradiție săptămânală în cadrul proiectului "Bunicii și nepoții", inițiat de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.


În această săptămână alături de profesoara Elena Rușa de la școala de dans "It’s What I Love", au învățat cu toții noi mișcări de dans și au dansat împreună câteva ore bune. Aceste cursuri de dans ajută considerabil la îmbunătățirea creativității și promovează, totodată, importanța muncii în echipă. Cel mai important însă este că cei mici petrec clipe minunate împreună cu noii lor bunici. 


Începând cu luna august, săptămânal, bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța împreună cu copiii de la centrele de plasament se întâlnesc și desfășoară împreună tot felul de activități distractive.


Prin implementarea acestui proiect este urmărită scoaterea în evidență a importanței familiei și a dragostei față de copii și față de persoanele vârstnice.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2315 secunde