"Curățăm malul Lacului Siutghiol. Hai și tu"

1221
2

Articole de la același autor

Liberalul constănțean Cătălin Anghel a lansat o provocare pentru toți constănțenii care vor un oraș mai curat. Drept urmare, acesta îi îndeamnă pe cei interesați să ia parte la acțiunea de ecologizare a Lacului Siutghiol. Astfel, sâmbătă, cei cu spirit civic și dornici să schimbe ceva în bine în orașul de la malul mării, sunt așteptați, cu mic, cu mare, să se alăture demersului.


"Ce ziceți de o acțiune de ecologizare a malului Lacului Siutghiol? E prea multă mizerie, peturi, pungi după iarna aceasta. E prea multă nepăsare a autorităților și a celor ce aruncă aceste gunoaie direct în apă sau pe mal. Propun ca sâmbătă la ora 11.30 să ne strângem câțiva inimoși cu saci menajeri și să adunăm 1-2 ore cât putem. Poate mobilizăm și Polaris să strângă apoi gunoaiele. 
Constanța, hai la puțină mișcare! Ne vedem la primul giratoriu la intrarea în Mamaia!
Distribuie să ajungă informația la prietenii tăi! ", este apelul făcut de Cătălin Anghel, pe pagina sa de Facebook. 


Comentează știrea

SEVER
24 februarie 2017
hei..rupistii...LUI ANGHEL

SA IASA POPULATIA ,BOULE, CA PE VREMEA IMPUSCATULUI LA MUNCA VOLUNTARA???? PAI PRIMARIA NU ARE ANGAJATI PT INTRETINEREA SPATIILOR PUBLICE?? AU CURATAT SOLDATII AMERICANI PLAJA MAMAIA, DOBITOCILOR, CA PRIMARIA NU DISPUNE DE UTILAJE PT ACEST LUCRU. ANGHELE ,TU CAND TE-AI NASCUT DE ESTI ASA BOU? ZAPADA O CURATA TOT POPULATIA CARE PLATESTE TAXE, ACUM VREI SA CURATAM SI CACATII DIN JURUL LACULUI? MAINE, POIMAINE O SA PROPUI SA MATURAM SI STRAZILE SI SA PUNEM FLORICELE. TU CU GANDIREA ASTA DE 2 BANI REPREZINTI CONSTANTENII IN PARLAMENT? AUZI, "SA IASA CATIVA INIMOSI". INIMOASA A FOST MAICATA CA TE-A FACUT.

constantean
24 februarie 2017
.....

Da' pana acum nu ai vazut mizeria ?? De atatia ani ? Iesi cu aia din partidul tau si faceti luna parcul si lacul !! Ca vad ca sunteti mana in mana cu primaria care nu ridica un deget ! A trecut vremea muncilor patriotice, nene. Daca nu ai tinere de minte, iti spunem noi ca vremurile comuniste s-au dus de mult.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9906 secunde