Cum vă puteți înscrie la audiențe la Avocatul Poporului

156
1
Cum vă puteți înscrie la audiențe la Avocatul Poporului - avocatulpoporului-1520438984.jpg

Articole de la același autor

Începând de luna aceasta, reprezentanții Biroului teritorial al instituției Avocatul Poporului vor acorda audiențe în teritoriu, adăugând la locațiile existente și orașul Hârșova.


Astfel, miercuri, 14 martie, de la ora 10, aceștia vor fi prezenți la Primăria Hârșova, iar miercuri, 21 martie, vor fi prezenți în Medgidia și Cernavodă, la sediul celor două primării, la ora 9, respectiv ora 11. De asemenea, pe 26 martie, reprezentanții Avocatului Poporului la Constanța vor acorda audiențe și la Prefectura Tulcea, începând cu ora 10. 


"Persoanele care nu pot ajunge în ziua programată sunt așteptate la sediul Biroului teritorial Constanța, la programul zilnic de audiențe, cu excepția zilelor de deplasări în teritoriu, de luni până joi între orele 9.00 -16.00, sau pot trimite petiția prin poșta electronică, la adresa [email protected], ori prin poștă la adresa de la sediul biroului din bulevardul Tomis nr. 51, Constanța", precizează Felicia Nedea, expertul coordonator al Biroului teritorial Constanța al instituției Avocatul Poporului. 


Comentează știrea

Allison Howarts
8 martie 2018
Dragoste

Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: [email protected] sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atât de multe vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4044 secunde