Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

Duminică, 27 Octombrie 2019
248
Săptămâna începe cu vreme caldă, în zona Dobrogei și la Constanța. Însă, ultimele zile ale lui octombrie vor aduce nori, ceva ploi și frig. Vestea bună este că săptămâna viitoare va fi mult mai frumos și vom avea din nou temperaturi de aproape 20 de grade pe timpul zilei.


Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 20 de grade Celsius. Peste noapte, norii se vor ține la distanță și termometrele vor indica minimum 11 grade. 


Mâine, va fi ceva mai răcoare și vor fi perioade înnorate. Valorile termice se vor încadra între 11 și 17 grade. Miercuri, sunt așteptate ploi și va fi mult mai rece. În cursul zilei vor fi doar 13 grade, iar noaptea 7. Și mai frig se anunță joi, când se vor înregistra în 5 și 10 grade, cu ploi pe timpul zilei. 


De vineri, 1 noiembrie, își face apariția soarele și începe să se mai încălzească, până pe la 11 grade ziua și 8 grade noaptea. Sâmbătă va fi puțin mai cald, cu temperaturi între 9 și 13 grade, iar duminică vor fi atinse 15 grade ziua.


Pagina a fost generata in 0.2581 secunde