Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

310
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea-1569176371.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta debutează cu soare, la Constanța. Însă, meteorologii vin cu vești proaste pentru zilele următoare, când se anunță nori și multe ploi. Totuși, valorile termice rămân destul de ridicate, apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.


Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab până la moderat, dinspre sud. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna nori și rafalele se vor mai înteți. Termometrele vor indica minimum 18 grade.
Mâine, va fi înnorat și sunt așteptate averse destul de slabe cantitativ, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Vor fi între 18 și 20 de grade. Miercuri, va ploua din nou și regimul termic rămâne asemănător. Joi, ploile vor fi ceva mai consistente și vor fi însoțite de furtuni cu fulgere. Se vor înregistra între 17 și 21 de grade.


De vineri, norii se mai risipesc și începe să se încălzească din nou, mai ales că vremea va fi predominant însorită. Sâmbătă și duminică, ne bucurăm de soare și de valori termice cuprinse între 19 și 23 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Social : Vreme mai răcoroasă, la Constanța
Duminică, 22 Septembrie 2019
Stire din Social : METEO. Vremea se răcește, revin și ploile
Pagina a fost generata in 1.0437 secunde