Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

162
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1568663337.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna a început cu vreme de vară, dar se va încheia într-o toamnă autentică. Meteorologii anunță vreme deosebit de călduroasă, după care o răcire bruscă și, în sfârșit, apar și ploile.


Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 30 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 20 de grade.


Mâine, se vor aduna nori, încă de dimineață. Valorile termice vor scădea semnificativ, spre 26 de grade ziua și 16 grade noaptea. Vor fi înnorări temporare, însoțite de intensificări ale vântului.


Joi, va fi și mai frig și sunt așteptate ploi, mai ales în cursul nopții. Ziua se vor înregistra maximum 19 grade, iar noaptea minimum 14 grade Celsius. Vineri dimineață ploile vor continua și se va mai răci puțin. Vor fi între 9 și 18 grade. Sâmbătă, reapare soarele, dar încă va fi rece. De duminică, valorile termice revin la cele normale pentru această perioadă a anului. Iar săptămâna viitoare ne vom bucura din nou de vreme frumoasă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Social : Vreme mai răcoroasă, la Constanța
Vineri, 30 August 2019
Stire din Social : Temperaturi plăcute, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.4978 secunde