Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

436
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea-1557696333.jpg

Articole de la același autor

Primăvara este în continuare capricioasă, la malul mării. Meteorologii anunță vreme ușor instabilă și săptămâna aceasta. Vom avea când soare, când nori și nu este exclus să și plouă în averse, din când în când. 


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă slab, dinspre est. Maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori rămân în zonă și termometrele vor indica minimum 13 grade.


Mâine, regimul termic rămâne asemănător, dar se vor semnala unele intensificări ale vântului, mai ales în cursul nopții. Valorile termice se vor încadra între 14 și 16 grade. Miercuri, vântul va sufla din nou cu putere, în timpul zilei, iar noaptea, sunt așteptate averse și furtuni cu fulgere. Vor fi între 14 și 17 grade. 


Joi, norii se risipesc și vântul se domolește, așa că va fi mai cald, cu 19 grade ziua și 14 grade noaptea. Vineri și sâmbătă, vor fi din nou ploi torențiale cu furturi și fulgere. Cantitățile de apă vor fi însă destul de scăzute. Temperaturile se vor situa între 16 și 20 de grade. Iar duminică, va fi senin și cald, cu valori termice cuprinse între 16 și 23 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5535 secunde