Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

361
Cum va fi vremea,  săptămâna aceasta, la Constanța - vremea2-1540130934.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă meteorologii au anunțat că vine iarna, că un val de aer polar ajunge deasupra țării noastre, în zona Dobrogei, temperaturile nu vor coborî prea mult și ne vom bucura în continuare de o toamnă târzie, chiar foarte plăcută. Vestea bună este că, după o ușoară răcire, la jumătatea săptămânii, în week-end va fi vreme perfectă de picnic sau de plimbări în aer liber.

Astăzi, la Constanța, cerul este doar temporar înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord. Maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte, se va însenina și rafalele se vor mai domoli. Termometrele vor indica minimum 10 grade.

Mâine, va fi însorit și va fi mai cald, cu valori termice cuprinse între 12 și 18 grade. Miercuri, se adună câțiva nori și se mai răcește, iar în cursul nopții sunt așteptate ploi slabe. Joi, va fi chiar mai frig, înregistrându-se 13 grade pe timpul zilei și 6 grade noaptea. Vor fi însă perioade însorite. De vineri, începe din nou să se încălzească, iar pentru sâmbătă și duminică sunt așteptate 18-20 de grade cu vreme însorită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1249 secunde