Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

280
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1485699815.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna debutează cu vreme închisă și rece, la malul mării, după care norii dispar și lasă locul soarelui și temperaturilor ridicate. Meteorologii anunță instabilitate atmosferică în primele două zile, după care va fi din ce în ce mai cald și ne vom bucura de razele soarelui. Valorile termice vor crește mult peste cele normale pentru această perioadă a anului și vom avea cel puțin cinci nopți cu temperaturi pozitive.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică abia dacă va atinge 1 grad, cu plus. Peste noapte, va fi ger. Termometrele vor indica minimum -3 grade.

Mâine, norii vor persista și vor fi între -4 și 2 grade. Miercuri, se înseninează și temperatura peste zi va crește până la 4 grade, însă noaptea va fi totuși geroasă, cu o minimă de -4 grade. Joi continuă să se încălzească și vom avea între 0 și 5 grade.

Vineri, pe 3 februarie, se vor atinge chiar și 8 grade, iar sâmbătă vor fi 9 grade peste zi și 1 grad noaptea, la fel ca și duminică. Și săptămâna viitoare se anunță la fel de călduroasă, dar vor fi multe precipitații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Social : Se întoarce gerul  la Constanța!
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Social : Ger de crapă pietrele, la Constanța
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Social : Ger și vânt, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3034 secunde