Cum va fi vremea mâine, la Constanța

178
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1477323042.jpg
Mâine, în sudul și estul țării, valorile termice diurne vor fi ușor mai scăzute decât mediile climatologice, cerul va fi mai mult noros și ploi slabe sau burniță vor cădea pe arii restrânse.

În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obișnuit la această data, înnorările se vor accentua seara și noaptea, când ploile se vor extinde, iar, izolat, în vest, se vor acumula cantități de apă de peste 15 litri pe metru pătrat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, sudul Crișanei, Moldova, pe litoral, în deltă, dar și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

La Constanța, cerul va fi înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre nord, cu unele intensificări temporare. Peste noapte, norii vor persista și termometrele vor indica minimum 9 grade.

Poimâine, va ploua slab în cursul după-amiezii, însă noaptea aversele se vor intensifica. Valorile termice se vor încadra între 9 și 13 grade. De joi se mai răcește puțin și vor fi 11 grade ziua și doar 6 grade noaptea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5365 secunde