Cum va fi vremea mâine, la Constanța

225
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1461084978.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să se răcească, mai accentuat în jumătatea de sud-est a teritoriului, unde va deveni răcoroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până în jurul valorii de -3 grade.

În cursul zilei, vor fi înnorări temporare accentuate și va ploua în Muntenia, unde cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, 25 – 30 de litri pe metru pătrat, dar moderat cantitativ (cantități în jur de 15 litri pe metru pătrat) și în estul Olteniei, sud-estul Transilvaniei, sudul Moldovei și în Dobrogea, iar în restul regiunilor, doar pe arii restrânse. Ploile vor fi și sub formă de aversă și, trecător, se vor semnala descărcări electrice.

La munte vor fi precipitații mixte. Seara și noaptea, cerul va deveni variabil în cea mai mare parte a țării, iar ploile se vor restrânge și, treptat, vor înceta, însă, spre dimineață, local, în depresiunile intramontane, în Subcarpații Getici și, izolat, în rest, se va produce brumă. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în prima parte a intervalului, când, îndeosebi în sud-vestul țării va depăși, la rafală 60 – 65 de km pe oră, iar pe creste va sufla tare cu peste 80 de km pe oră.

La Constanța, cerul va fi înnorat și vântul va sufla cu putere, dinspre nord. Va ploua intens pe timpul zilei. Peste noapte, norii se vor mai risipi și vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade.

Poimâine, va fi mai mult senin și vor fi între 9 și 18 grade, iar vineri vor fi între 10 și 19 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2876 secunde