Cum va fi vremea mâine, la Constanța

231
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - bulevardulicbratianuceata5-1449507844.jpg

Articole de la același autor

Mâine va fi rece în toată țara. În zonele joase de relief se va semnala ceață și nori joși, dimineața, local în centru, est și nord-vest, pe arii restrânse în vest și izolat în rest, iar, noaptea, în extindere peste toată Moldova, partea continentală a Dobrogei și cea mai mare parte a Munteniei și numai pe arii restrânse în celelalte zone.

În rest, cerul va fi variabil spre parțial noros. Izolat, va burnița și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -8 grade.

La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla slab până la moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte, va fi în mare parte înnorat și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 3 grade.

Miercuri, va fi înnorat și vom avea între 4 și 9 grade, după care, joi, temperaturile vor scădea la 6 grade pe timpul zilei și 1 grad noaptea. Iar, pentru vineri, sunt prognozate, între 0 și 4 grade, cu cer înnorat. În week-end se mai încălzește puțin și este posibil ca duminică să cadă câteva averse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5145 secunde