Cum va fi vremea la Constanța și în celelalte regiuni, în săptămâna ce urmează

329
Cum va fi vremea la Constanța și în celelalte regiuni, în săptămâna ce urmează - 62080792-1570953092.jpg

Articole recomandate

Vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral și 27 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei, iar minimele între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde se va produce brumă, și 15 grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei în regiunile sudice și sud-estice. Dimineața, dar mai ales noaptea, cu precădere în est și in sud-est, pe arii restrânse se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

LUNI

Vremea se va menține predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, izolat cu ceață la începutul intervalului, iar noaptea local cu ceață sau nori joși stratiformi, în regiunile sud-estice și estice și pe suprafețe mai mici în restul teritoriului, în special în centru și în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral și 28 de grade in sud-vestul tarii, iar minimele între 4 și 16 grade, mai coborâte, spre -2 grade, în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă. Vântul va sufla slab și moderat.

MARTI

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu ceață sau nori stratiformi, la începutul intervalului pe suprafețe mici, iar noaptea local în Moldova, Dobrogea, Muntenia, pe văi și în depresiuni și izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, cu cele mai mari valori in sudul Olteniei, iar minimele între 5 și 16 grade, mai scăzute, până în jurul a -2 gade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va produce brumă, scrie romaniatv.net


MIERCURI

În Moldova, Dobrogea și Muntenia valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de cele normale pentru această dată, iar cerul va fi variabil, local cu nori joși stratiformi sau ceață dimineața, dar mai ales noaptea când izolat vor fi condiții de burniță. În restul teritoriului vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu cer mai mult senin și ceață pe arii restrânse, în special în Oltenia și în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai coborâte, spre -2 grade, în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă.

JOI - SAMBATA

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Trecător și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2034 secunde