Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

177
1
Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța - vremea4-1518797342.jpg

Articole de la același autor

Vremea se strică în week-end la Constanța. Meteorologii anunță înnorări și precipitații, chiar și ninsori. Pe fondul scăderii temperaturilor, la începutul săptămânii viitoare sunt așteptate averse mixte de ploaie și ninsoare.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă slab, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 6 grade Celsius. Peste noapte, se va însenina și termometrele vor indica minimum un grad. Duminică, se vor aduna, din nou, nori. În cursul nopții, va ploua slab. Valorile termice rămân, însă, la același nivel.

Luni dimineață, este posibil să ningă și va fi mai frig. Se vor înregistra între 1 și 4 grade. Marți, însă, se mai încălzește și ninsorile se vor transforma în ploi. De altfel, toată săptămâna viitoare, va fi vreme instabilă, cu temperaturi scăzute, însoțite de precipitații. 

Comentează știrea

Viorel
24 februarie 2018
E suficient sa te hotarasti!

Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Februarie 2018
Stire din Social : Vreme în încălzire, la Constanța
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2844 secunde