Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

221
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vremea31353681359-1363356739.jpg
În week-end, vremea va fi rece pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în nord și nord-vest și 6 - 7 grade în sud și sud-est, iar cele minime vor fi de la -16 grade în estul Transilvaniei până la -2 - -1 grad în sudul litoralului. 
Mai ales ziua, vor fi înnorări temporare în majoritatea regiunilor, dar numai izolat în regiunile sudice vor cădea precipitații mixte, neînsemnate cantitativ, iar în zona montană fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, centru și în extremitatea de sud-vest a țării și la munte. În zonele joase, izolat, va fi ceață.


Și la Constanța, meteorologii anunță o scădere semnificativă a valorilor termice pentru zilele de sâmbătă și duminică, 16 și 17 martie. De luni, însă, se va mai încălzi, astfel încât vom avea, miercuri, chiar și maxime de 13 grade Celsius.
Deocamdată, sâmbătă, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla moderat, dinspre nord, iar maxima termică va atinge doar 4 grade Celsius. Duminică se va menține cerul variabil și temperatura va mai crește cu un grad. Vestea bună este că nu vom avea precipitații sub formă de lapoviță, așa cum meteorologii prognozaseră anterior. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2711 secunde