Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța

216
Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța - vreme113529089601353485498-1354890509.jpg

În week-end, vremea va fi rece, izolat geroasă în primele ore în nord și centru. Înnorările se vor accentua treptat și, mai ales în a doua parte a zilei și în cursul nopții, vor fi precipitații sub formă de ninsoare în zona de munte, în Banat, Crișana, Maramureș și în jumătatea de nord a Moldovei și mixte în Transilvania și Oltenia. În zona montană și în Banat cantitățile de apă vor depăși local 25 de litri pe metru pătrat și izolat 50 de litri pe metru pătrat.


În restul teritoriului, pe arii restrânse vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie și vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări în sudul și sud-estul țării, dar mai ales la munte și în sudul Banatului, unde va viscoli temporar ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade, iar cele minime între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate pe litoral.


La Constanța, vremea va fi rece și instabilă. Dacă sâmbătă vom avea parte de ceva soare, duminică va ploua atât ziua, cât și noaptea. Meteorologii însă ne dau vești bune și spun că temperaturile se vor menține pozitive, astfel încât nu există riscul de apariție a poleiului.


Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu soare. Vântul va sufla moderat, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte se vor aduna nori, vântul se va mai intensifica, iar termometrele vor indica minimum 6 grade Celsius. Duminică dimineață va începe să plouă. Vor fi precipitații moderate, dar mai cald cu vreo două grade Celsius decât sâmbătă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.214 secunde