Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

276
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - bulevardul1mai11-1349448866.jpg
În week-end, vremea va fi în continuare frumoasă și se va menține caldă pentru această perioadă. Cerul va fi senin, iar vântul va avea unele intensificări pe crestele montane înalte și va sufla în general slab în restul teritoriului. 

temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în depresiuni și 29 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade, mai scăzute cu 0 – 1 grad în estul Transilvaniei.

La Constanța, vremea va fi numai bună de o ieșire la iarbă verde sau chiar o baie în mare. Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va bate moderat, dinspre sud-est. Nopțile vor fi ceva mai reci, iar duminică noaptea vor apărea și câțiva nori de ploaie. La munte vremea va fi în continuare frumoasă și mai caldă decât normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de intervalul anterior.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Vineri, 05 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Social : Vreme schimbătoare la Constanța!
Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2914 secunde