CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. CÂND SCĂPĂM DE PLOI

1297
CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. CÂND SCĂPĂM DE PLOI - ploaie1444111804-1465216780.jpg

Articole recomandate

Regimul termic va fi ușor sub cel climatologic normal, în următoarele două săptămâni, iar ploile vor continua să fie prezente în majoritatea zonelor țării atât la începutul primei săptămâni de prognoză, cât și după 11 iunie, relevă prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 6 - 19 iunie, publicată azi.

În Dobrogea, vremea va fi răcoroasă până în 9 iunie, cu maxime diurne, în medie, în jurul a 21 de grade. Ulterior, valorile temperaturii maxime vor crește ușor de la o zi la alta și vor ajunge până la 24 de grade pe 12 iunie și în jurul a 27 de grade în a doua parte a celei de-a doua săptămâni. Regimul termic nocturn va suferi modificări semnificative în prima săptămână de prognoză, când minimele vor fi cuprinse, în medie, între 11 și 15 grade, apoi acestea vor oscila în jurul a 16 grade. În intervalul 6 — 7 iunie vor fi averse moderate cantitativ și descărcări electrice, pe arii extinse, apoi probabilitatea de apariție a ploilor locale, dar în general slabe, va crește din nou, după data de 11 iunie.


Estimările meteo sunt realizate de ANM, pe baza produselor numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2986 secunde