Cum va arăta noul complex sportiv de la baza "Badea Cârțan"

4676
10

Articole de la același autor

Zona "Badea Cârțan" a fost, mulți ani de zile, lăsată pradă timpului. Fostul Complex Sportiv "Badea Cârțan", odinioară etalon al Constanței, se transformase în ultima perioadă într-o cloacă, plină de gunoaie și câini vagabonzi.

În urma numeroaselor reclamații, Primăria Constanța a curățat perimetrul, dar s-a arătat incapabilă să renoveze complexul și să-l redea constănțenilor. Așa se face că terenurile au fost cedate Companiei Naționale de Investiții. În cele din urmă, se pare că încă mai există șanse ca perimetrul să se dezvolte foarte frumos în următoarea perioadă și să devină o adevărată oază în mijlocul unei aglomerări urbane. Întreaga zonă, de altfel, este în expansiune și deja există proiecte pentru mai multe cartiere rezidențiale cu blocuri turnuri.

Bazin olimpic și bazin pentru sărituri

Pe locul fostului bazin se va ridica o nouă bază sportivă, care ar putea deveni una dintre cele mai moderne de țară. Este vorba despre perimetrul cuprins între strada Badea Cârțan și aleea Murelor la est, strada Ștefăniță Vodă la sud, aleea Afinei la vest și o alee de acces la nord. Conform noului Plan Urbanistic Zonal, pe terenul respectiv, cuprins între Spitalul Euromaterna, terenul de rugby "Con-structorul-Cleopatra" și bulevardul Aurel Vlaicu, complexul sportiv va cuprinde un bazin olimpic, un bazin pentru sărituri, o sală polivalentă cu 5.000 de locuri și mai multe spații administrative. În vecinătatea complexului vor fi două parcări, un teren de fotbal și mai multe terenuri proprietăți private.

Sală polivalentă cu 5.000 de locuri

Intrarea către sala polivalentă se va face de pe strada Ștefăniță Vodă și va fi amplă, cu o piațetă chiar în fața clădirii. În spatele acesteia va fi un bazin olimpic, învecinat, la stânga, de două parcări, și, la sud, de spații administrative. Bazinul pentru sărituri va fi construit în continuarea bazinului olimpic. Acestea sunt deocamdată niște propuneri. PUZ-ul urmează să fie propus dezbaterii publice și abia apoi aprobat.

Fostul PUZ, anunțat la jumătatea lunii august 2014, a fost modificat în ultimele luni, astfel încât accesul să fie cât mai simplu și să se încadreze cât mai bine în perimetrul zonei. 

Comentează știrea

dr akon
20 decembrie 2014
cartier rezidențial?

Nu înțeleg de ce nu se păstrează in totalitate destinația de baza sportiva?Sunt destule blocuri turn in vecinătate.Sau asta a fost scopul?Terenul.

liviu
20 decembrie 2014
Lucreaza de acasa

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

afacere
20 decembrie 2014
Oportunitate

Compania Internationala «LANDFORD LIMITED» a dezvoltat un concept unic de a face o afacere, datorită proiectului "Auto Empire Group». Succesul în acest proiect depinde de activitatea partenerilor,avand intenția de a dezvolta proiectul Auto Empire Group și informarea tuturor despre această oportunitate unică de a achiziționa o mașină de prestigiu și de a obține un profit frumos Planul de marketing este format din două programe care se bazează pe trei matrici indivizibile cu șapte poziții. Principalul avantaj al acestui plan de marketing este că plățile sunt efectuate în diferite stadii de progres al partenerilor. Pentru detalii scrie mail cu titlul AEG la adresa de email: [email protected]

afacere
20 decembrie 2014
Lucreaza de acasa

Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani! Salariu 200 € Adresa: In toata tara Program: part time; full-time.

Localnic
21 decembrie 2014
adio

Se va spune "adio" oazei de verdeatza ce ramasese in zona.Adica alt spatziu verde ucis de bravul primar.Proasta administrare a spatiului public(public candva,azi spatziu privat al primariei)va duce in continuare la "betonarea" orasului cu distrugerea a tot ce e verde. Bravo constantzeni!

ngela
21 decembrie 2014
Spatii verzi

Nu vad unde va fi amplasat un parc, un loc cu verdeata unde sa se poata recrea oamenii din zona. Sau la loc cu verdeata avem voie doar dupa ce dam coltul?!

radu m.e
21 decembrie 2014
pt. localnic

Tu ori ești unul dintre cei care-și pișe zilnic câinele prin coclaurile alea, populate de boschetari, maidanezi și gunoaie, ori ești orb de-a binelea. Păi ce drak măi nene, în opinia ta cloaca aia infectă e...oază de verdeață ? Când se vrea amenajarea nu e bine, când nu se amenajază, iar nu e bine...atunci e bine să te muți tu într-un loc cu verdeață, poate-ți găsești liniștea

RODICA
21 decembrie 2014
OFERTE DE LUCRU PENTRU TOTI!

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

marketglory
26 decembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. e-mail: [email protected] YM: stanciuadrian33

Marian
9 ianuarie 2015
oferta

Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5163 secunde