Cum se va circula pe Autostrada Soarelui, de Paște. „S-a tras tare în ultimele zile”

506

Articole de la același autor

Pe Autostrada Soarelui se realizează, de ceva vreme, lucrări de reabilitare, motiv pentru care șoferii sunt îndrumați înainte de a porni la drum să se intereseze de starea traficului și de restricții aflate în vigoare pentru ziua respectivă. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, are însă o veste bună pentru cei care vor să vină la mare de Sărbătorile Pascale: în week-end-ul respectiv se va circula fără restricții.



„S-a tras tare în ultimele zile, la lucrările de reabilitare a Autostrăzii A2 București – Fundulea, pentru ca week-end-ul de Paște să se poată circula fără restricții pe acest sector. Echipele de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au fost zilnic pe teren. Până miercuri ar trebui să fie gata și marcajele și circulația, redeschisă complet pe două sensuri între București și Fundulea. (…) Lucrările de reabilitare pe cei 24 kilometri au presupus frezarea pe 8 centimetri a dalelor de beton, reparații la îmbinările plăcilor, apoi un strat de 2 centimetri de mortar și un strat de 6 centimetri de asfalt. Mai rămân aproximativ trei kilometri de reabilitat la toamnă, dar până atunci traficul se va desfășura normal pe ambele sensuri.


Se lucrează, începând din februarie și la reabilitarea podului dunărean de la Cernavodă, pod construit în anii '80. Unul dintre sensuri este închis pentru aceste lucrări, dar de la 1 iunie se va redeschide, pentru ca pe perioada estivală să nu existe gâtuiri de trafic. Lucrările vor fi apoi reluate în toamnă.


Pentru weekendul lung care urmează, rămâne această restricție la Cernavodă, cu traficul deviat. Colegii mei au discutat și cu Poliția Rutieră pentru a lua toate măsurile necesare, astfel încât disconfortul produs de șantierul de la Cernavodă să fie minimizat”, a declarat ministrul Cătălin Drulă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3974 secunde