X
X
Mai multe ştiri online:

Cum se calculează impozitul pe clădirile nerezidențiale

Ştire online publicată Miercuri, 13 Februarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii proprietari de clădiri nerezidențiale cărora la data de 31 decembrie 2018 le-a expirat termenul de cinci ani de la ultima modificare a valorii de impunere și care nu au procedat la reevaluarea sau evaluarea clădirilor pentru anul 2019 trebuie să știe că impozitul va fi stabilit prin aplicarea unei cote de impozitare de 2%. 


Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, persoanele vizate au fost informate nominal de către SPIT în cursul lunii septembrie 2018 cu privire la efectuarea operațiunilor de evaluare.


De asemenea, contribuabilii au posibilitatea de a se înscrie pe platforma de contact e-Tax, prin intermediul căreia pot verifica online situația fiscală direct la secțiunea Patrimoniu.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17163 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2856 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2495 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5445 secunde