Cum s-a distrat Andreea Raicu cu copiii din Poarta 6

922
1
Îmbrăcată cu tricoul Unicef și cu o pereche de pantaloni comozi, Andreea Raicu a venit, ieri, la Constanța, pentru a se juca cu copiii de la centrul multifuncțional din cadrul Grădiniței nr. 53 din cartierul Poarta 6. A fost un gest firesc, mai ales că Andreea a participat la întreaga campanie Unicef de strângere de fonduri pentru crearea și dotarea centrului respectiv. A ținut să-i cunoască pe micuți și a petrecut mai bine de o oră cu ei. Împreună au pictat, au lipit și au spus poezii.
Centrul multifuncțional, dotat cu mobilier și material didactic special, este primul din Constanța. Aici vin, în fiecare zi, 20 de copii cu vârste sub trei ani. Se joacă împreună cu cele două educatoare, dezvoltându-și în același timp abilități practice și artistice. Cel mai mult le place să picteze. La ora de pictură i-am găsit și noi ieri dimineață. Stăteau așezați cuminței la mesele pitice și amestecau culorile pe foile albe. Andreea Raicu nu a rezistat și s-a așezat imediat lângă ei, direct pe covor, gata să învețe de la ei tainele artei plastice. I-a șters pe mânuțe, pe față, i-a ajutat să dea cu pensula și să lipească bucățelele colorate.
"Am ales să mă implic într-un astfel de proiect deoarece consider că educația timpurie este foarte importantă. Prima parte a vieții este ca fundația unei case. Dacă nu este clădită bine, casa nu va rezista. Dragostea și atenția sunt elemente vitale în viața unui copil, fără de care nu se poate dezvolta armonios. În astfel de centre, ei sunt observați și îndrumați să se dezvolte frumos", a spus Andreea Raicu.
Pentru a putea deschide acest centru multifuncțional, Unicef România a organizat, în vară, la Constanța, prima gală locală. Cu sprijinul companiei DP World și a numeroase alte donații, a fost strânsă suma de 17.500 de euro, folosită pentru mobilarea și dotarea spațiului, dar și pentru pregătirea specială a cadrelor didactice care lucrează direct cu copiii.

Comentează știrea

mihail
16 martie 2012
poarta 6

Cartierul se cheama Faleza Sud....

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Monden : Andreea Raicu  a primit  un cadou porno
Pagina a fost generata in 0.414 secunde