Cum puteţi să scăpaţi gratuit de deşeurile mari şi voluminoase

Duminică, 21 Noiembrie 2021, 09:32
618
Constănțenii care au vechituri mari şi grele pot scăpa de ele fără să le care singuri. Deșeurile mari sunt ridicate gratuit de compania de salubrizare, în urma unei solicitări şi programări. Trebuie doar să sunați și să programați ridicarea lor!

„Persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., utilizând numărul de telefon 0241/548.600. Nu le duceți la platformele pentru depozitarea deșeurilor, ci sunați la numărul de mai sus și o mașină a operatorului de salubritate va veni să le ridice în maximum 24 de ore. În cazul în care operatorul de salubritate nu va răspunde solicitării dumneavoastră, vă rugăm să sesizați Primăria Constanța printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp – 0731/550.011, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației, numele persoanei care sesizează și fotografii relevante de la fața locului”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Amintim că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă de minimum 500 lei. Pagina a fost generata in 0.5883 secunde