Cum puteți primi pe e-mail înștiințările pentru plata taxelor și impozitelor locale

228
Cum puteți primi pe e-mail înștiințările pentru plata taxelor și impozitelor locale - spit-1506016118.jpg

Articole de la același autor

Dacă sunteți de părere că scrisorile prin poștă sunt demodate, puteți opta pentru a primi toată corespondența de la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța direct pe mijloace electronice. Astfel, puteți opta pentru e-mail, platforma E-Tax sau fax, unde vă vor fi trimise înștiințările de plată, somațiile, deciziile de impunere, avizele și rapoartele de inspecție fiscală și alte documente emise de către SPIT.


Pentru a beneficia de această facilitate este necesară depunerea la orice ghișeu a cererii privind comunicarea online a actelor administrative fiscale, a actelor de executare, precum și a altor acte emise de SPIT. Aceasta se poate obține fie de la agențiile fiscale, fie accesând site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Comunicarea electronică a documentelor sau link-ul http://www.spit-ct.ro/comunicare-electronica-a-documentelor. 


"În cei peste 15 ani de activitate, instituția a implementat soluții informatizate de gestionare electronică a documentelor, acestea având drept scop eficientizarea consumului de resurse necesare activității de colectare a creanțelor bugetare și reducerea timpului alocat în acest sens", precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6273 secunde