Cum putem scăpa de penalizările la taxele şi impozitele restante

396
Cum putem scăpa de penalizările la taxele şi impozitele restante - xcumputemscapa-1638274513.jpg
Constănţenii care nu au reuşit până acum să îşi achite toate impozitele şi taxele au şansa de a scăpa de penalizările aferente dacă depun o cerere la SPIT şi dacă achită datoriile la zi.

„Contribuabilii persoane fizice și juridice care au obligații de plată la bugetul local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv, trebuie să ştie faptul că până pe 31 ianuarie 2022 pot beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere) aferente obligațiilor fiscale principale restante”, precizează reprezentanţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa.

Pentru a beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere), contribuabilii trebuie să achite toate obligațiile bugetare principale restante la 31 martie 2020 inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, să achite toate obligațiile bugetare principale și accesorii cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv. Constănţenii care vor să beneficieze de anularea obligațiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intenția lor și își pot achita debitul și în mod eșalonat până cel târziu la data de 31 ianuarie 2022. Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise prin e-mail sau prin poștă la Agenția fiscală nr. 1, din centrul comercial Tom, stand B6b, e-mail ag1@spit-ct.ro, la Agenția fiscală nr. 2 , de pe strada Nicolae Grindeanu nr. 66, e-mail ag2@spit-ct.ro, la Agenția fiscală nr. 3, de pe strada Sulmona nr. 22, e-mail ag3@spit-ct.ro, la Agenția fiscală nr. 4, de pe strada Badea Cârțan nr. 3, e-mail ag4@spit-ct.ro, la Agenția fiscală nr. 5, din City Park Mall, e-mail ag5@spit-ct.ro, şi la Agenția fiscală nr. 6, de pe bulevardul Tomis nr. 112, e-mail ag6@spit-ct.ro.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde