Cum poți verifica online facturile și consumul de apă

Miercuri, 26 Iunie 2019
148
Constănțenii racordați la sistemul de apă și canalizare vor verifica online facturile și consumul de apă înregistrat. "Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de calitatea juridică,  au toate informațiile într-un singur loc. 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, contul de client poate fi accesat în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet", explică reprezentanții RAJA. 


Potrivit acestora, crearea contului durează doar un minut și sunt numeroase avantaje. Astfel, poți verifica și transmite online consumul de apă, poți vedea soldul la zi, poți ține evidența facturilor și poți chiar să le plătești, rapid și fără un comision suplimentar, sau poți cere activarea facturii electronice.


Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e-mail sau a codului de client și a parolei. 


Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4898 secunde