Cum poți să salvezi viața unui bebeluș cu doar 50 de lei

209
Cum poți să salvezi viața unui bebeluș cu doar 50 de lei - bebelus-1354882424.jpg
Astăzi, a fost lansată, la Constanța, campania "Bun venit pe lume!", demarată de organizația "Salvați Copiii", pentru dotarea cu incubatoare a 15 maternități din orașele Pitești, Constanța, București, Cluj-Napoca, Iași, Bacău, Craiova, Târgu Mureș, Timișoara, Suceava, Piatra neamț, Vaslui, Hunedoara, Reșița și Brașov. 

Evenimentul de strângere de fonduri se va derula în City Park Mall Constanța, la parter, în zilele de sâmbătă și duminică, 8 - 9 decembrie 2012, între orele 10,00 și 21,00. Acesta va conta într-o expoziție de body-uri nou-născuți cu vânzare (vor fi prezentate aproximativ 300 de body-uri de nou-născuți, reprezentând o parte din numărul copiilor mai mici de un an care au murit în 2011 în România). Pentru o donație de 50 de lei realizată de unul sau mai mulți donatori, un body va fi înlăturat de pe suport. "Prin acest mecanist al campaniei ne dorim să arătăm rezultatul direct al donației și să demonstrăm că orice implicare ajută pentru salvarea vieții unui copil. La sfârșitul campaniei, body-urile vor fi curățate și donate Secției Neonatologie a Spitalului Județean Constanța. De asemenea, fondurile strânse în urma campaniei vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru dotarea Secțiilor de Maternitate și Neonatologie ale Spitalului Județean Constanța", a explicat Carmen Faliboga, președintele filialei Constanța a organizației Salvați Copiii.

Pentru a face campania cât mai vizibilă și atractivă vor exista și două ateliere, susținute de voluntarii Salvați Copiii: unul de personalizare a body-urilor donate și unul creativ pentru copii "Atelierul lui Moș Crăciun". De asemenea, ne vor încânta cu talentul lor artistic Trupa de teatru "Suflețel" și copii talentați de la Palatul Copiilor Constanța și elevi ai Școlii Populare de Artă Constanța.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Boala celiacă sau intoleranța la gluten
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : "Întrerup alăptarea cât iau medicamente?"
Pagina a fost generata in 0.3546 secunde