Proiect inedit la Mangalia

Cum îți poți cumpăra casă cu curte, de la ANL

1625
Cum îți poți cumpăra casă cu curte, de la ANL - casacurteanl-1473863587.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Locuințe a demarat procedura de contractare a 18 case și 22 de apartamente, care vor fi construite prin programul Locuințe prin credit ipotecar, în Mangalia. Casele, 16 locuințe cuplate și două locuințe individuale, cu regim de înălțime parter și mansardă, vor fi construite pe parcele individuale de aproximativ 400 mp fiecare și au prețuri cuprinse între 64.356 și 87.124 euro, cu tot cu TVA.

Proiectul cuprinde trei tipuri de casă, cu suprafețe considerabile, până la 120 de metri pătrați. Este vorbă despre casă de tip 1 cuplată, cu trei camere locuibile, cu suprafață utilă de 88,64 mp, casă tip 2 cuplată, cu patru camere locuibile, cu suprafața utilă de 118,13 mp, și casă tip 2 individuală, cu patru camere locuibile, cu suprafață utilă de 120,51 mp. Toate tipurile beneficiază de soluții constructive moderne și de o compartimentare cu grijă pentru eficiență și confort.

De asemenea, proiectul ANL mai prevede construirea unui bloc cu două scări, cu 11 locuințe pe scară, având un regim de înălțime S tehnic + parter + două etaje și mansardă. Suprafața utilă a apartamentelor cu una, două sau trei camere variază între 41,91 mp și 76,45 mp, iar prețurile sunt cuprinse între 21.931 și 36.382 euro, cu tot cu TVA.

Pregătirea terenului pe care se vor construi locuințele, cu rețelele de utilități, drumul de acces, spațiile verzi și iluminatul public, va fi realizată de Primăria Mangalia, din fonduri proprii. Terenul aferent locuințelor se transmite în folosință gratuită Agenției Naționale pentru Locuințe de către Consiliul Local al Municipiului Mangalia, pe durata executării construcțiilor de locuințe. Ulterior predării locuințelor către beneficiari, autoritatea publică locală va stabili modul de exploatare a terenului, conform prevederilor legale.

Vă trebuie un avans și credit ipotecar

Pentru a se înscrie în vederea achiziționării unei locuințe construite prin programul derulat de ANL - Locuințe prin credit ipotecar, solicitanții trebuie să se înscrie în baza de date a ANL, care se poate face online, accesând link-ul http://www.anl.ro/ro/cerereinscriere/ sau prin completarea și transmiterea unui formular la sediul ANL din bulevardul Unirii nr. 61, bloc F3, sector 3, București, cu confirmare de primire (formularul se poate obține de la oficiile poștale). De aseme-nea, poate trimite o cerere în scris, la adresa de e-mail, [email protected] sau prin poștă, la sediul ANL, în care acesta își exprimă opțiunea pentru achiziționarea unei locuințe în amplasamentul din strada Oituz, municipiul Mangalia (județul Constanța).

Programul Locuințe prin credit ipotecar se adresează tuturor persoanelor cu cetățenie română, care au împlinit vârsta de 18 ani și care doresc să cumpere o locuință construită prin ANL.

Pentru a putea achiziționa o locuință prin acest program, persoanele solicitante trebuie să depună un avans și să facă un credit ipotecar, la una din băncile partenere în program (BRD Groupe Societe Generale, Piraeus Bank, Raiffeisen Banca Pentru Locuințe, CEC Bank).

v v v

Detalii privind proiectul, termenele și procedurile de achiziționare a unei locuințe în strada Oituz, municipiul Mangalia, pot fi furnizate de reprezentantul ANL din municipiul Mangalia, Ioana Săplăcan (tel. 0720/222.954), de luni până miercuri între orele 13,00 și 16,30, și vineri, între orele 10,00 și 14,00, la Club Nautic Mangalia, precum și la Biroul Relații cu Publicul al ANL, telefon 021/320.61.22, de luni până joi, în intervalul orar 8,00 - 16,30, sau vineri, între orele 8,00 și 16,00, ori de pe site-ul www.anl.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă  pe străzile Mangaliei
Pagina a fost generata in 1.0916 secunde