Cum își pot achita constănțenii factura la lumină de pe telefonul mobil

288
1
Cum își pot achita constănțenii factura la lumină de pe telefonul mobil - cumisipotachita-1443203955.jpg

Articole de la același autor

Începând din această toamnă, clienții Enel își vor putea achita facturile cu ajutorul unei aplicații pentru telefonul mobil. MyEnel Mobile App, singura aplicație nativă pentru telefonul mobil din sectorul energetic din România, a fost recent actualizată, oferind noi caracteristici adaptate nevoilor în schimbare ale clienților Enel. Astfel, utilizatorii pot plăti acum facturile direct din aplicație și pot primi notificări. În plus, aplicația este compatibilă cu cele mai noi versiuni iOS și Android disponibile. La descărcarea și instalarea aplicaței, clienții se pot înscrie gratuit în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 telefoane iPhone 6.

Astfel, de acum clienții pot plăti facturile direct de pe telefonul mobil, într-o secțiune de plată securizată.

Aplicația oferă acces la o gamă largă de servicii și informații utile. Clienții își pot evalua consumul prin compararea indexurilor din istoric, pot vizualiza facturile care au fost emise și plățile efectuate. În timpul perioadei de citire a contoarelor, clienții pot introduce indexul de consum în aplicație. În plus, în secțiunea Sold rapid, aceștia pot verifica situația plăților efectuate. 

Comentează știrea

Vasile
27 septembrie 2015
RAJA

Poate ii spune cineva lui Stroe ca exista o asemenea aplicatie, dar daca e fara spaga ....ce sa caute la RAJA? Un securist idiot care si-a insusit milioane din spaga ptr lucrarlie de milioane de Euro din fonduri UE si care nu stie decat ca e seful PSD Constanta. Stroeee pe ce lume traiesti baaaaa?Se tot da mare cu realizarile RAJA. Prin firmele cui s-au realizat lucarile de milioane de Euro, Stroeeeee?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde