Cum impunem limite copiilor? Seminar de parenting, la Constanța

219
Cum impunem limite copiilor? Seminar de parenting, la Constanța - cumimpunemlimite-1497024897.jpg
Părinții care nu sunt convinși că aplică cele mai bune metode în educația celor mici, dar și cei care uneori par depășiți de situație sunt așteptați, sâmbătă, la Hotel Ibis din Constanța, pentru a împărtăși din experiențe și a asculta sfaturile unui specialist. 


Seminarul de parenting, intitulat "Limite, cu blândețe", este organizat de Asociația BB Center Constanța și va fi susținut de expertul Otilia Mantelers. 


"Mă întâlnesc cu voi să povestim despre limi-te și voi explica cu ajutorul neuroștiinței de ce copiii fac năzbâtii și nu se pot opri. Voi exemplifica cum putem pune limite calde și blânde care să ne apropie. După stabilirea limitei, copilul de obicei va trage un plâns de… mama focului, care îl descarcă de reziduurile energetice de care nu are nevoie și care îl va readuce în contact cu sine. Ulterior, creierul copilului își recapătă strălucirea!", explică Otilia Mantelers. 


Otilia Mantelers este Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting și specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0 la 10 ani. A susținut zeci de conferințe de parenting în toată țara. De asemenea, Otilia este curator de conferințe internaționale de parenting și de cuplu și autor de carte de copii și de parenting în curs de apariție la Editura Humanitas, unde coordoneaza colecția "Cărțile Otiliei". 


Înscrierile se fac pe adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0733.462.057.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3237 secunde