Cum au petrecut rromii și turcii din România de 1 mai VIDEO

570
1
Cum au petrecut rromii și turcii din România de 1 mai   VIDEO - romi1mai18818900-1335962587.jpg
Nu numai românii au petrecut de 1 mai. La Constanța, turcii au ieșit la chermeză în parc, cu muzică , mâncare și băutură cât cuprinde și...cristale Swarovski. Pentru ei, opulența a fost cuvântul de ordine. Iar la Timișoara, rromii au petrecut cu lăutari la stână.

S-a cântat și s-a dansat mai ceva ca la nuntă, în parcul Tăbăcărie din Constanța. Protagoniști au fost membrii comunității turco-tătare. De 1 mai, au scos grătarele la iarbă verde și s-au distrat cât pentru tot anul, relatează jurnaliștii de la România TV.

Ca să arate lumii că provin din familie bună, fetele s-au afișat cu haine alese, bijuterii din aur și cristale Swarovski

La Timișoara, rromii au petrecut cu lăutari la stână, unde mâncarea a fost din belșug și muzica lăutărească nu a lipsit.

Potrivit tradiției, la rromi, petrecerea va ține trei zile și trei nopți.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Mai 2012
Stire din Social : Meteo/ După 4 mai încep ploile
Pagina a fost generata in 2.7583 secunde