Cum alegi coroana funerară? Ce mesaje transmit florile de pe coroana funerară?

161
Cum alegi coroana funerară? Ce mesaje transmit florile de pe coroana funerară? - coroana-1630047953.jpg
Din orice servicii funerare la care apelează rudele defuncţilor în urma tragicului eveniment din viaţa lor nu trebuie să lipsească ofertă pentru coroanele funerare. Coroanele funerare exprimă trăiri, sentimente şi regrete ale familiei, prietenilor, de aceea se va acorda o mare importanţă atât florilor alese, cât şi mesajului transmis. Este bine că, înainte de a comandă sau a oferi o coroană funerară, membrii familiei sau prietenii să cunoască anumite lucruri pentru a nu se face de râs.

În primul rând, este recomandat să se ofere coroane din flori naturale şi nu artificiale, preferabil flori care i-au plăcut defunctului. De asemenea, mesajul de pe coroana funerară trebuie să facă parte din categoria de mesaje de condoleante care exprimă cel mai bine intenţiile şi regretele celor dragi.

Ce fel de coroană funerară să alegi pentru un bărbat?

Atunci când defunctul este un bărbat, pentru că persoanele dragi să îşi ia rămas bun într-un mod cât mai delicat cu putinţă, coroana funerară trebuie să exprime exact ceea ce simte cel ce o oferă. Încercând să spună “adio” prin coroană funerară oferită unui bărbat, este necesar ca aceasta să exprime respectul şi aprecierea purtată şi să trădeze cele mai importante calităţi ale acestuia. Florile devin mesagerii perfecţi, chiar dacă nu par să exprime calităţi masculine.

Alegerea unei coroane potrivite pentru omagiul adus unui bărbat implica şi alegerea unui mesaj potrivit. Coroanele monocrome sau cel mult în două culori sunt ideale pentru bărbaţi. Ca şi flori se potrivesc trandafirii, simbol al măreţiei, respectului, demnităţii, dar şi crinii, simbol al regalităţii şi preţiozităţii, flori care pot impresiona prin mesajul transmis. O astfel de coroană se va oferi persoanelor de gen masculin care au marcat viaţa membrilor familiei.

Garoafele şi crizantemele sunt alte recomandări de flori pentru coroanele funerare aduse bărbaţilor, exprimând serozitate, respect şi apreciere.

Ce fel de coroană funerară să alegi pentru o femeie?

Pentru femei, coroanele funerare trebuie să exprime sensibilitate, răbdare, candoare, să exprime sentimentele în cele mai grăitoare moduri posibile. În momentul dureros al despărțirii, este important ca oamenii să îşi poată exprima sentimentele în cele mai grăitoare moduri, de aceea coroana funerară trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor celor care o oferă. Florile naturale împletite pe un cadru verde de brad sunt perfecte dacă sunt însoţite şi de un mesaj deosebit.

Orhideea, spre exemplu, este o floare ideală pentru coroanele funerare ale femeilor, exprimând eleganța şi speranţa, iar crinii albi sunt perfecţi pentru că exprima măreţia, frumuseţea şi regalitatea, părând o poartă deschisă spre Rai pentru sufletele bune, blânde şi romantice ale femeilor.

Nu în ultimul rând, trandafirii sunt ideali pentru coroanele funerare ale femeilor, exprimând dragoste, emoţie, sensibilitate, inocenta, iar crizantemele şi garoafele roşii sau albe impresionează prin simplitatea şi sensibilitatea lor. Fără doar şi poate, momentul de “adio” se va dovedi mult mai elegant şi mai uşor de gestionat cu o coroană funerară potrivită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6022 secunde