Cum a vrut un turist să evite plata parcării, în Mamaia

379
Cum a vrut un turist să evite plata parcării, în Mamaia - cumavrutunturist-1627387766.jpg

Articole de la același autor

Un turist venit în vacanță în stațiunea Mamaia s-a gândit că cea mai bună modalitate să economisească niște bani este să nu plătească parcarea. Dar, cum nu a vrut să primească nici amendă pentru acest lucru, a demontat plăcuțele de inmatriculare. Din nefericire pentru el, însă, polițiștii locali l-au identificat în baza de date și l-au sancționat cu 500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021.

Mai mult, agenții Direcției Generale Poliția Locală au dispus și ridicarea mașinii și transportarea acesteia în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1. Așadar, conducătorul auto a fost nevoit să scoată mai mulți bani din buzunar. Tariful pentru ridicarea mașinii este de 450 de lei, tariful pentru transportul mașinii este de 120 de lei, iar tariful depozitarea mașinii este de 60 lei pe zi.

“Pentru ca astfel de incidente să nu strice vacanța nimănui, vă rugăm să efectuați plata parcării! Taxarea prin SMS se face la numărul 7475. Dacă alegeți să plătiți prin card bancar, aveți posibilitatea plății pentru 6, 12 sau 24 de ore”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8762 secunde