Cufundați în lectură! Târgul "Valuri de Carte", pe faleza Cazinoului

171
Cufundați în lectură! Târgul

Articole de la același autor

Constănțenii și turiștii care aleg faleza Cazinoului ca loc de promenadă sunt invitați la lectură. Cea de-a VI-a ediție a târgului "Valuri de Carte" vine cu o ofertă bogată pentru cititorii de toate vârstele, 25 de edituri expunând peste 20.000 de titluri. 


O întreagă colecție de produse de creație le provoacă imaginația celor mici: jocuri logice, jocuri de inteligență, cărți de colorat, cărți cu abțibilduri, beletristică școlară, enciclopedii și dicționare, cărți puzzle. Pe adulți îi așteaptă cărți motivaționale, literatură SF, cărți de parenting, gastronomie și beletristică. 


Potrivit Iulianei Radu, manager proiect, cărțile au reduceri de până la 50%, pentru a face produsul cultural mai accesibil. 
Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani sunt invitați să participe la ateliere de creație și jocuri educative. În premieră, evenimentul cultural va avea și o componentă de responsabilizare socială, prin campania "Cartea salvează vieți". De asemenea, "Valuri de Carte" își propune să promoveze autorii locali. Scriitorul Florin Alexandru, "un polițist la țărm de mare", oferă sesiuni de autografe în care povestește despre cărțile lui. 


Târgul va fi deschis până pe 9 august, în intervalul dintre 10.00 și 24.00, iar cea de-a doua etapă va avea loc în perioada 19 august - 11 septembrie.


Peste 30.000 de titluri îi așteaptă pe vizitatori la târgul de carte organizat de Prăvălia cu Cărți. Iubitorii de lectură se pot delecta cu cărți de istorie, ezoterism, cărți de dezvoltare personală, cărți religioase și beletristică.
Potrivit lui Cristian Zeciu, director Prăvălia cu Cărți, oferta librăriei Humanitas de la Bookfest 2019 atrage cei mai mulți cititori, Radu Paraschivescu, Mircea Cărtărescu și Gabriel Liiceanu fiind cei mai vânduți autori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5787 secunde