CT BUS CT BUS montează panouri luminoase în stațiile de autobuz

234

Articole de la același autor

Vechile plăcuțe cu fosta denumire a societății de transport public din Constanța, din stațiile de autobuz din municipiu sunt înlocuite cu panouri luminoase. Toate cele aproximativ 400 de stații de autobuz vor fi astfel mult mai vizibile pentru toți călătorii.

„Visul nostru este ca CT Bus să fie cel mai mare și cel mai puternic operator public regional de transport, iar ambiția mea este ca ceea ce am sădit în acești 4 ani cu fiecare dintre colegii de la CT Bus să meargă mai departe. Țintim către cât mai multe rute și vrem să investim în creșterea flotei, calitativă și cantitativă. Noi trebuie să ne creștem copiii spunându-le că prima opțiune este CT BUS și apoi transportul individual”, a afirmat primarul Decebal Făgădău.

Primul panou cu noile elemente de identitate vizuală CT BUS a fost montat pe bulevardul Tomis, proaspăt reabilitat de Primăria Municipiului Constanța, în stația de la Liceul nr.4.

„Începem să instalăm primele elemente de identitate vizuală CT BUS, este vorba despre 3 tipuri de panouri care vor fi amplasate în fiecare stație CT BUS. Proiectul nostru este mult mai amplu, în 20 de stații avem și panouri care informează în timp real călătorii despre timpul de așteptare și autobuzele ce urmează să sosească în stație, proiect care va fi extins anul viitor cu încă 100 de panouri de informare”, a afirmat Bogdan Niță, directorul CT BUS.

CT BUS este singurul operator public de transport rutier de persoane pe raza municipiului Constanța, o companie moderna de transport, cu un rol determinant in dezvoltarea mobilității locuitorilor din orașul nostru.

CT BUS deține în acest moment una dintre cele mai moderne flote de transport din România. 104 autobuze noi la care se adaugă un număr de 18 minibuze cu dotări de ultimă generație ce vor intra în scurt timp pe traseu.   

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8416 secunde