Crește capacitatea de vaccinare de la Pavilionul Expozițional din Constanța

496

Articole de la același autor

Datorită faptului că în municipiul Constanța, în ultima perioadă a crescut accelerat ritmul de vaccinare și pentru a evita aglomerarea, cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța, cel amenajat la Pavilionul Expozițional, și-a mărit capacitatea de imunizare. De astăzi, sunt funcționale 18 fluxuri de vaccinare. Imunizarea se poate realiza cu toate tipurile de vaccin.

Centrul este deschis zilnic, între orele 08:00-20:00, inclusiv sâmbăta și duminica.

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile.



Centrul de vaccinare din incinta City Park Mall își prelungește programul 


Tot pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se vaccineze, a fost modificat și programul centrului de vaccinare deschis de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, la City Park Mall. De mâine, centrul va funcționa zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00. 


Acest centru va rămâne deschis până pe 31 octombrie. Oricine dorește se poate vaccina fără programare cu Pfizer-BioNTech sau Johnson& Johnson.

Toate persoanele care doresc să se imunizeze trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6245 secunde