Credincioșii sunt îndemnați de IPS Teodosie să doneze sânge

274
Credincioșii sunt îndemnați de IPS Teodosie să doneze sânge - credinciosii-1585163075.jpg

Articole de la același autor

Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, asta nu înseamnă că nu putem contribui la salvarea altor semeni. Tocmai de aceea, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului îndeamnă credincioșii să nu se teamă să meargă să doneze sânge pentru viața celor aflați în suferință.



"Vă chem la o misiune importantă pentru viața semenilor noștri. Iată, suntem frământați în aceste zile, frică și cutremur au căzut asupra noastră, cum spune Psalmistul. Bolile ne amenință, dar să nu ne înspăimântăm peste măsură. Prudența nu trebuie să fie confundată cu frica. Legea creștină rămâne aceeași în orice împrejurare. Să ne apropiem de semenii noștri cu prudență, dar și cu acțiuni de dragoste. Semenii noștri au nevoie să trăiască! Dăruind sânge semenilor noștri, întreținem viața lor, ne arătăm dragostea și arătăm și dragostea față de Dumnezeu. Toți câți aveți posibilitatea și sunteți apți pentru donarea de sânge, să o faceți fără rezerve! Centrul de recoltare este dezinfectat, să mergeți cu încredere! Să dăruim, ca să dobândim de la Dumnezeu răsplată. Este o mare bucurie dacă putem ajuta pe semenii noștri. Și ce bucurie poate fi mai mare decât a dărui semenilor viața din viața noastră, viața fiind cel mai prețios dar de la Dumnezeu?", a declarat ierarhul.


Menționăm că mesajul Arhiepiscopului Tomisului vine in contextul în care, din cauza epidemiei de coronavirus și a declarării stării de urgență în România, numărul donatorilor de sânge în cadrul Centrului Regional de Transfuziii Sanguine Constanța a scăzut dramatic în ultimele zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4198 secunde