cora City Park își răsfață clienții

296
cora City Park își răsfață clienții - cora2-1581963362.jpg

Articole de la același autor

cora City Park și-a propus să își răsfețe clienții, anul acesta, cu o mulțime de acțiuni, care mai de care mai atractive și mai interesante. Ca urmare, încă de luna trecută, aici a fost organizat primul eveniment din cadrul târgului "Povestioare dobrogene", ocazie cu care constănțenii pot lua parte la o serie de activități.

Astfel, târgul își propune să prezinte, de două ori pe lună, tradițiile și obiceiurile etniilor dobrogene, prin organizarea de expoziții cu vânzare de produse alimentare specifice și porturi tradiționale. Dacă până acum locuitorii orașului nostru au făcut cunoștință cu etnia tătară, tradițiile și obiceiurile acestora, în perioada imediat următoare se vor familiariza și cu cele ale celorlalte etnii cu care conviețuim, aici, în vechiul Tomis.

În plus, cora va facilita întâlnirea cu artiștii dobrogeni, toate acestea fiind reunite sub egida "Mussic mob la cora City Park". Ultima activitate a avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, când binecunoscutul cântăreț Cristi Munteanu le-a oferit un moment special clienților cora, care au sărbătorit, cu mic, cu mare, iubirea. Mai departe, pe 28 februarie, în incinta hipermarketului va avea loc lansarea cărții "Poveștile Mării Negre" a autorului Cristian Cealera, zi în care veți putea participa și la un atelier de arheologie. Desigur, surprizele vor continua și vi le vom dezvălui pe toate, la momentul potrivit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0433 secunde