Copiii mărșăluiesc în Parcul Tăbăcărie, de Ziua Mondială a Mediului

190
1
Copiii mărșăluiesc în Parcul Tăbăcărie, de Ziua Mondială a Mediului - copiiimarsaluiesc-1432834761.jpg

Articole de la același autor

"7 miliarde de vise. O singură planetă. Consumă cu grijă!" - acesta este sloganul sub care se sărbătorește, anul acesta, Ziua Mondială a Mediului. Cu acest prilej, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța organizează, în perioada 2 - 5 iunie, mai multe manifestări în care sunt implicați numeroși copii. 


Astfel, la Palatul Copiilor din Constanța, va avea loc expoziția de pictură cu tema "Pictăm visând la Planeta Pământ", organizată cu copiii de la Cercul de Pictură. Vor fi premiate cele mai reușite lucrări. Apoi, copiii vor porni într-un marș cu pancarte cu mesaje despre protecția mediului în Parcul Tăbăcărie. 


Celebrarea Zilei Mondiale a Mediului are loc, în fiecare an, pe data de 5 iunie și oferă ocazia de a readuce în atenția publicului unele reflecții asupra protecției mediului înconjurător, fenomen care în ultimii ani a devenit una din priorități la nivel mondial. Aniversarea acestei zile a fost stabilită în anul 1972, în cadrul Adunării Generale a Națiunilor Unite, cu scopul de a marca deschiderea Conferinței de la Stockholm asupra mediului.


Comentează știrea

Stela
29 mai 2015
job

Mintea supraconștientă rezolvă automat și în mod continuu orice problemă ivită pe drumul către împlinirea scopului, atâta vreme cât scopul este clar. Dacă scopul este să câștigați bani mulți și aveți clar în minte suma pe care doriți să o câștigați sau să o economisiți, în cele din urmă îl veți atinge. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Economie : UE declară război pungilor de plastic
Pagina a fost generata in 0.4296 secunde