Copiii instituționalizați din Constanța ajung la gala "Mână cu Mână"

217

Articole de la același autor

Copiii din trupa "Fresh" de la Centrul de Plasament "Delfinul" vor susține, în premieră, luna aceasta, la București, un moment artistic deosebit. Evenimentul va avea loc în cadrul galei "Mână cu Mână", din data de 26 aprilie. 


Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, "Mână cu Mână" este un demers conceput în beneficiul copiilor aflați sub o formă de protecție, în centrele de plasament. Aceștia au precizat că "Mână cu Mână" este un proiect inedit, social-artistic, care constă, în mod special, într-o serie de expoziții foto în spații publice și online pentru diseminarea campaniei. 


În cadrul acestuia, copiii instituționalizați au fost implicați într-o activitate amplă ce a presupus, mai întâi, fotografii ale mâinilor lor, realizate artistic de fotograful Horia Manolache. 


Apoi, pe baza unor discuții cu copiii, s-au extras citate ce reprezintă dorințe și aspirații ale acestora, proiecții de viitor cu privire la familie și carieră, diverse considerente despre lume, viață, familie, societate. Cu ajutorul artistului grafic Gabi Toma, fotografiile au fost, ulterior, însuflețite cu ilustrații și texte exact pe baza cuvintelor exprimate de copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0889 secunde