Copiii bolnavi de cancer au primit jucării în saloanele de spital

430
Copiii bolnavi de cancer au primit jucării în saloanele de spital - jucarii-1621272356.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, Asociaţia „Dăruieşte Aripi”, cu sprijinul elefant.ro, a donat jucării în valoare de peste 20.000 lei secţiilor de oncologie şi pediatrie din trei spitale bucureştene. Beneficiarii sunt copiii bolnavi internaţi în secţiile de oncologie şi pediatrie din Institutul Oncologic Bucureşti, Institutul Oncologic Fundeni şi Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.

În cadrul proiectului, au fost colectate jucării noi dedicate copiilor cu vârste de peste şase luni de la partenerii săi producători şi importatori. Dulapul cu jucării, campania de colectare de jucării noi pentru copiii internaţi în secţiile de oncologie pediatrică din Bucureşti şi Constanţa, este una continuă pentru „Dăruieşte Aripi”, care a dotat aceste secţii şi cu dulapurile în care se odihnesc jucăriile între reprizele de joacă cu micii pacienţi.

„Fie că este vorba de a face o bucurie de sărbători sau chiar fără nici o ocazie, o jucărie nouă semnifică pentru aceşti copii mai mult decât obiectul în sine. Cu atât mai mult cu cât este dăruită copiilor ce au nevoie de consolare şi cuprinde în ea toate gândurile bune ale celui ce a oferit-o”, a declarat fondatorul „Dăruieşte Aripi”, Alina Pătrăhău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde