X
X
Mai multe ştiri online:

Contul online RAJA poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet

Ştire online publicată Sâmbătă, 07 Decembrie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțenii care sunt abonați la RAJA au la dispoziție platforma online "Contul meu RAJA", unde pot găsi toate informațiile într-un singur loc. 


Acest cont poate fi accesat 24 de ore din 24, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Crearea acestuia durează doar un minut și, folosindu-l, puteți verifica și transmite online consumul de apă, soldul de client la zi, puteți ține evidența facturilor, dar puteți face și plăți, rapid și fără un comision suplimentar. În același timp, aveți posibilitatea de a activa factura electronică. 
De asemenea, "Contul meu RAJA" poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Astfel, imediat după ce se înregistrează, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e-mail sau a codului de client și a parolei. Precizăm că serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2454 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2745 secunde