Contul online RAJA, pentru facturi și plăți la apă

Miercuri, 15 Mai 2019
248
Prin platforma on-line Contul meu RAJA clienții companiei de apă, indiferent de calitatea juridică, găsesc toate informațiile într-un singur loc. 


24 de ore din 24, șapte zile din șapte, contul de client poate fi accesat în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet. 
Crearea acestuia durează doar un minut, iar abonații au posibilitatea de a verifica și transmite online a consumului de apă, pot vedea soldul de client la zi, pot ține evidența facturilor și pot achita facturile rapid și fără un comision suplimentar. De asemenea, există posibilitatea activării facturii electronice.


"Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e-mail sau a codului de client și a parolei. 


Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța", explică reprezentanții RAJA.


Pagina a fost generata in 0.2531 secunde