Controale severe în restaurantele și autoservirile de pe litoral. Amenzi uriașe în doar două zile

223
Controale severe în restaurantele și autoservirile de pe litoral. Amenzi uriașe în doar două zile - controaleopc11434727020148102553-1501861234.jpg

Articole recomandate

41 de unități de alimentație publică de pe litoral au fost verificate, pe 2 și 3 august, de inspectorii sanitar-veterinari din cadrul Comandamentului Litoral. "În urma controalelor, au fost constatate unele neconformități cu privire la comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar, neîntreținerea în condiții de igienă a spațiilor și a echipamentelor de lucru, etichetarea și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare și expunerea la vânzare a peștelui în condiții necorespunzătoare", explică președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu.


Potrivit acestuia, pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, trei restaurante, o unitate tip fast food, trei unități tip bufet, patru magazine alimentare, un bar și o rulotă au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 26.000 de lei. 


ANSVSA, prin intermediul DSVSA Constanța, pune la dispoziția celor interesați numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival – 0786/577.007, unde se pot face sesizări sau se pot obține informații referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranței alimentelor.


Numărul funcționează în paralel cu numărul Call-Center-ului ANSVSA: 0800/826.787, apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3417 secunde