Controale pe litoral. Șeful Gărzii de Mediu, dezamăgit: „Munți de gunoaie, multă mizerie!“

1440
Controale pe litoral. Șeful Gărzii de Mediu, dezamăgit: „Munți de gunoaie, multă mizerie!“ - oct-1619866617.jpg

Articole de la același autor

Comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, se află, la această oră, în județul Constanța, pe litoral, unde, alături de alți comisari, verifică starea plajelor și a zonelor verzi.

"În calitate de comisar general, este prima mea ieșire pe județul Constanța, vreau să văd cum s-au așternut lucrurile pe aici. La televizor, ca orice telespectator, am văzut 20 de ani cum autoritățile au venit pe malul mării, au dat indicații, au plecat și lucrurile au rămas la fel. Vom lua stațiunile la rând, să vedem ce este de făcut și în lunile care vin vom fi permanenți pe litoral să sancționăm orice fapte cu caracter contravențional sau infracțional care țin de mediu", a declarat șeful Gărzii de Mediu.

Acesta s-a arătat dezamăgit de cantitățile mari de gunoaie găsite în numeroase zone. "Cu tristețe spun că am găsit foarte multe gunoaie, deșeuri, conglomerate de materiale de construcții puse peste deșeuri, părăsite de terenuri, dezvoltări imobiliare în expansiune cu munți de deșeuri lângă. Multă mizerie... Și asta este ceea ce vedem la prima vedere. Când vom analiza în profunzime cred că vom găsi și alte lucruri și, cu ajutorul colegilor de la Garda de Mediu Constanța și al celorlalte instituții, eventual cu ajutorul colegilor din zona de sud a țării, vom face controale pe litoral, cât mai multe, săptămânale, și încercăm să remediem, să punem presiune pe autoritatea publică locală și pe instituțiile care ar trebui să curețe litoralul românesc", a subliniat Octavian Berceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3173 secunde