Controale pe litoral. "Nu ne dorim să închidem cluburile", spune ministrul Muncii

336
Controale pe litoral.

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a fost prezentă, în acest week-end, pe litoral, unde a efectuat o serie de controale, atât în Constanța, cât și în Mamaia. Aceasta a precizat că multe cluburi preiau rezervări peste numărul optim necesar, motiv pentru care ar trebui să fie mai atenți pe viitor. "Nu ne dorim să închidem cluburile", a spus ministrul. 


Precizăm că în urma verificărilor de sâmbătă seara, au fost întreprinse un număr de 169 controale, în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța, în urma cărora 14 angajatori au fost amendați cu suma de 390.500 lei. 360.000 lei este amenda data în cazul a zece patroni, care aveau angajate 18 persoane fără forme legale. 


De asemenea, inspectorii de muncă au depistat șapte angajatori care aveau salariați în activitate, în timp ce contractual lor de muncă era suspendat pentru șomaj tehnic. 


Controalele au evidențiat și că, la multe localuri, intrarea și ieșirea clienșilor se face prin același loc, nu se păstrează distanța, iar mulți lucrători nu poartă mască și mănuși.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde