CONTROALE DE AMPLOARE PE LITORAL. Unitățile de cazare și alimentație publică, luate la puricat

231
CONTROALE DE AMPLOARE PE LITORAL. Unitățile de cazare și alimentație publică, luate la puricat - controaleopc11434727020-1459856953.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a anunțat astăzi, că instituția pe care o reprezintă s-a pregătit pentru ca cei ce vor veni în minivacanța de 1 Mai la malul mării să nu aibă de suferit. Drept urmare, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural de astăzi, reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că s-a format o comisie mixtă de control, formată din reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției de Sănătate Veterinaă și Siguranță a Alimentelor și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor. Practic, în perioada 25 aprilie - 2 mai, această comisie va efectua mai multe verificări la unitățile de cazare și alimentație publică de pe litoral iar raportările vor fi făcute zilnic. Astfel, au fost stabilite trei zone, mai exact, Mamaia- Constanța, Techirghiol- Eforie- Costinești și Mangalia –stațiunile din sudul litoralului până la Limanu. 


La rândul lui, directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, a spus că vor fi verificate atât spațiile de cazare și cele de alimentație publică, precum și patiserii sau magazine alimentare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5437 secunde