Contractele de acces pe proprietatea publică sau privată ale operatorilor, transmise către ANCOM

129
Contractele de acces pe proprietatea publică sau privată ale operatorilor, transmise către ANCOM - contracteleancom-1520433690.jpg

Articole de la același autor

Furnizorii de rețele de comunicații electronice care exercită dreptul de acces pe proprietatea publică sau privată au obligația de a transmite ANCOM o copie a fiecărui contract de acces sau a fiecărei hotărâri judecătorești definitive care ține loc de contract, precum sși actele subsecvente, atunci când apar modificări.


De asemenea, ei vor transmite și o serie de informații cu privire la aceste documente, ca de exemplu, datele de identificare a imobilului care face obiectul dreptului de acces, prețul sau tariful de acces perceput furnizorilor sau periodicitatea plaților. Aceste informații trebuie să fie cunoscute pentru a asigura condiții nediscriminatorii de acces pe proprietatea publică sau privată tuturor furnizorilor de rețele de comunicații electronice. 


Informațiile și documentele raportate în baza acestei decizii vor fi transmise exclusiv electronic, în mod securizat, prin intermediul aplicației informatice de raportare dezvoltată de ANCOM. 


Neraportarea acestor informații și documente cu respectarea termenelor, formatului și modalității de transmitere a informațiilor se sancționează de către ANCOM cu amendaă de la 1.000 la 100.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Noiembrie 2017
Stire din Social : Sorin Grindeanu - președinte al ANCOM
Pagina a fost generata in 1.1426 secunde