Continuă reabilitarea străzii Unirii. Trafic restricționat timp de două zile

Luni, 11 Noiembrie 2019, 22:55
197
Continuă lucrările de reabilitare a străzii Unirii din cartierul Faleză Nord. După ce în weekend a fost finalizată asfaltarea pe porțiunea delimitată de străzile Dorobanți și Dragoslavele, muncitorii și utilajele se mută, zilele acestea, pe tronsonul cuprins între străzile Dragoslavele și Zorelelor.


Potrivit lucrătorilor de la Confort Urban, astăzi încă se va mai freza carosabilului, iar mâine va fi turnat covorul asfaltic. "Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total pe strada Unirii, perimetrul delimitat de străzile Dragoslavele și Zorelelor, până pe 13 noiembrie, inclusiv, între orele 8 și 17. De asemenea, circulația autovehiculelor va fi restricționată și pe străzile Onești și Tabla Buții iar accesul auto va fi permis doar riveranilor", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.


Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. "Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră", recomandă cei de la Primăria Constanța. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4574 secunde